Electra Cardener Energia activa la campanya “Happy hour” per ajudar els seus clients a estalviar

La companyia solsonina, que ja presta serveis de comercialització d’energia elèctrica a tot Catalunya, ha editat una guia breu per promoure la tarifa de discriminació horària.

La campanya informa sobre la conveniència de concentrar una part del consum d’energia durant les “hores vall” de la discriminació horària, des de la nit fins al migdia.

Electra formula, també, un seguit de recomanacions útils per ajudar els seus clients a estalviar en la factura energètica.

“Happy hour”, l’hora feliç durant la qual els bars fan promocions especials en beguda i menjar, és el nom escollit per Electra Cardener Energia per fer un bon símil amb la despesa energètica. És clar que, en aquest cas, no es refereix a una hora sinó a 14, el tram de discriminació horària elèctrica, que a l’hivern va de les 10 de la nit a les 12 del migdia i a l’estiu, d’11 de la nit a 1 del migdia.

La companyia comercialitzadora, que es troba enmig d’un procés d’expansió per tot el territori, ha volgut posar a l’abast de tots els clients el coneixement necessari per treure el màxim rendiment de l’anomenada tarifa nocturna que, amb el canvi de legislació, ja cobreix tot el matí fins al migdia. En una breu guia, Electra Cardener Energia apropa al públic un seguit de recomanacions per aprofitar al màxim aquest tram horari i perquè puguin saber en quins casos els pot sortir a compte contractar aquesta tarifa. De fet, a partir d’un 25% de consum en aquesta franja, la discriminació horària ja surt a compte; i això es pot aconseguir, per exemple, programant per a la nit electrodomèstics com la rentadora, l’assecadora o el rentavaixelles.

Amb la iniciativa, aquesta companyia elèctrica propera i d’origen familiar vol posar en valor el seu doble compromís de proximitat amb els seus clients i l’assessorament personalitzat en eficiència energètica. En definitiva, la campanya “Happy hour” d’Electra Cardener Energia és una nova iniciativa en la pràctica de proximitat que duu a terme en el seu entorn més immediat, i en conseqüència, possibilita un estalvi a tots els seus clients en el cost total de la despesa elèctrica.

< Torna

Tens dubtes? CONTACTA'NS