PREGUNTES FREQÜENTS

  • Com puc accedir a l’oficina virtual?

A l’apartat Oficina virtual podrà donar-se d’alta al portal i accedir-hi per poder fer les consultes i gestions referents al seu subministrament. Tingui en compte que cal ser el titular del subministrament.

  • On puc consultar les meves factures?

Podeu accedir a la nostra oficina virtual i allà podreu consultar les factures del vostre subministrament.

  • Com puc consultar si tinc algun rebut pendent de pagament?

Pot accedir a la nostra oficina virtual amb el seu usuari i contrasenya; allà podrà veure el que té pendent i realitzar, si vol, el pagament amb targeta bancària.

  • Què haig de fer si tinc un rebut pendent de pagament?

Rebreu de Correos una carta certificada d’avís de tall de subministrament. Haureu de fer efectiu el pagament d’aquesta factura mitjançant aquesta carta a les entitats allà detallades i abans de la data indicada en la carta. També es pot fer efectiu el pagament a través de la nostra oficina virtual.

En cas contrari, es procedirà a fer efectiu el tall del subministrament. Efectuat l’esmentat tall, per la reconnexió del subministrament, caldrà abonar l’import de la factura així com la taxa de reconnexió segons normativa vigent.

La companyia distribuïdora disposa de 24 h per fer efectiva la reconnexió.

  •  Canvi de domiciliació bancaria i/o adreça d’enviament de factures.

Per canviar el número de compte bancari i/o l’adreça d’enviament de factures és tant senzill com adreçar-se a les oficines de l’Electra del Cardener, en horari laboral i amb el nou número de compte, DNI i/o nova adreça d’enviament de factures, i emplenar i signar l’autorització pertinent. O bé, enviar un correu electrònic a administracio@ecardener.com amb totes les dades que desitja canviar i se li enviarà la documentació per signar.

  • Em poden suspendre el subministrament per alguna causa diferent a l’impagament?

Sí. L’empresa distribuïdora podrà interrompre el subministrament de forma immediata en els següents casos:

a) Quan s’hagi realitzat una connexió directa sense previ contracte.

b) Quan s’estableixin derivacions per subministrar energia a una instal·lació no prevista en el contracte.

c) Quan es manipuli l’equip de mesura o control o s’eviti el seu correcte funcionament.

d) En el cas d’instal·lacions perilloses.

La interrupció del subministrament es durà a terme per l’empresa distribuïdora i es comunicarà a l’Administració competent, per escrit o per qualsevol altre mitjà acceptat entre les parts.

  • Què haig de fer si em quedo sense subministrament elèctric?

El primer que ha de comprovar és si vostè és l’únic afectat en l’edifici, el barri… perquè si no és així, és a dir, si tot el barri està sense subministrament elèctric, es probable que es tracti d’alguna avaria elèctrica que hagi afectat aquella zona i en aquest cas agrairem que ens truqui avisant-nos de la incidència per intentar resoldre l’avaria el més aviat possible.

En el cas que només sigui vostè l’afectat, és necessari que primer comprovi el seu quadre general de proteccions, li detallem unes petites instruccions:

*Cal recordar que si un operari de l’Electra es desplaça per solucionar una avaria al domicili particular o empresa, i la incidència no es responsabilitat de l’Electra, es cobrarà aquest desplaçament a la persona que hagi efectuat la trucada o al titular del subministrament.

 

Tens dubtes? CONTACTA'NS